azadlig radiosu




GunAzTv nin haberlerin burdan elde edinin.

Tel:0017732447102,0017733880100,0017735090820,0017735090870,0017735090840,0017734784133

30 Temmuz 2008 Çarşamba

Hech kimin haqqi yoxdur "Guney Azerbaycan"a bayraq

Hormetli Guney Turku!
HVXO,

Buyurmusunuz ki "na yaxci bu yalanchi beyaniyyeni chixaranlara uz tutub olari danlamisan"!

Evvelen, Men "Tehran Bilimyurdunun Oyrencisi" ve "Oyrenci" deyilem ve o beyaniyyenin duz-yalan oldughunu ve hanki qrupun eliyle yazilmaghindan, ve ... xeberim yoxdur! Yalan beyaniyye verilse belli ki onlari danlamaliyiq ve bu chirkin ishin qarshisinda durub aksiya gostermeliyik!

Saniyen, o beyaniyyeni vernlerin yazisinda hech bir TOHIN gorunmur ve SAXTA olmaghida hele menim ozume belli olmayib! Tehran bilimyurdunda meyer bir, iki qrup chalishqan var?! Bilmirem!?

GAMOH bayrghi bir TESHKILAT bayraghidir ve mene, ve sene hech dexli yoxdur! Teshkilatlara sayghimiz var! Ama men GAMOHchu deyilem ve o bayraq yolunda hezine vermemishem ve vermeyecem de! O adamlara ki O bayragha gore hezine veribler oz teshkilatlarina xidmet etdiklerine gore TESHVIQe layiqdiler ve oz rutbelerini teshkilatlarina hetmen ki yukseklendiribler. ..

Hech kimin haqqi yoxdur "Guney Azerbaycan"a bayraq yaratsin! Ama "Milli Hereket"e, "Milli Teshkilatlar" a, "Sheherlere" , "Koylere" ve ... bayraq yartmaq olar. Hech kiminde haqqi yoxdur bashqalarinin bayraghina TOHIN etsin! Tohin etse mence yanlish ishdir ve suchlanmalidir!

"Saxta Lider" bir tenqidi yaziydi ve BOYUK IDDEALARin qarshisinda duran ve ROYALRA dalanlari OYATMAQ uchun yazilib! Menim yazima tenqidiz varsa buyurun: Bu Qelem, Bu da Siz! Menim dushuncelerime ve yazilarima tenqidiniz varsa yazin! Hetmen oxuyaram ve ozumu islah etmeli olsam da ISLAH ederem! Men olushmaqdan qorxum yoxdur, geri qalib royaya dalmaqdan qorxum var! Kolli danishmaqla bir ish qabagha getmez: BUYUR yazimin harasina iradin ve tenqidin var!

Sayghilarla

Husen!
Sen allah bu chirkin sozlerden el chekin!

1- Veblaqhaye Mechulol-Hoviyye!
2- Icade Ixtelaf ve Tefreqe
3- Bishermane Eqdam be terrahi
4- Mehfele mechulol-hoviyye
5- Conbeshe Moqeddes
6- Mehfele xodfuruxte
7- Kefile mellete Azerbaycan
8- Saxteye Desthaye Aludeye Orqanhaye Ettela'ati ve Hukumeti
9- Mehkum mikonim!
10- Berxorde qate
11- Tote'e ve Desise
12- Destpervedehaye shuvinism

Bu edebiyyatdan ve danishiq terzinden el chekin! Istemiyenlerimiz bize gulurler sizin bu cur danishiqlariza ve yazilariza gore! Bu danishiqlar "Azerbaycan Oyrenci Herekatina" yarashan deyil!

Senin, Menim, ve ... Tekzib etmeye, Etiraz etmeye, ve ... haqqimiz var. Ancaq bacariqla!

Misal uchun:
تکذيبه دانشجويان ترک دانشگاه تهران در رد حمايت از بايراق و سمبل جديد چندي است که تعدادي از وبلاگها اقدام به طرح بايراق و سمبل براي حرکت ملي نموده­اند. در روند تأیید این سمبل، به تازگی بیانیه ای بنام «دانشجويان آذربايجاني دانشگاه تهران» نيز در حمايت از اين اقدام صادر ­شده است. ما دانشجويان تورک دانشگاه تهران با تکذیب این بیانیه اعلام می داریم که نه تنها از چنين اقدامات بدعت گذارانه حمايت نمي­کنيم بلکه از اين عمل و هرگونه اقدام مشابه دیگر بیزار هستیم! از همه دلسوزان و فعالين حرکت ملي خواهان هوشياري هر چه بیشتر و اعتراض به چنین اقدامهای خودسرانه ای هستیم! جمعي از دانشجويان ترک دانشگاه تهران گله­جک بيزيمدير · لازم به ذکر است که اين تکذبيه توسط اکثر دانشجويان فعال حرکت ملي در دانشگاه تهران به امضاء رسيده است اما به دلايل امنيتي از ذکر نام امضاء کنندگان معذوريم.

Hiç yorum yok: